DE FILOSOFIE VAN iPARKING SCHIPHOL

Wachten is zonde van de tijd. Verspilde tijd krijg je nimmer meer terug. Reizigers die houden van gemak en geen tijd willen verspillen kunnen 24/7 rekenen op de valet service van iParking Schiphol. Wij houden er niet van om u te laten wachten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met een tijdige en vriendelijke serviceverlening een positieve bijdrage leveren aan uw reis. Daarom helpen wij u op weg met uw koffers en eventuele vragen. Zo streven wij altijd met een goede service naar een tevreden klant.

Efficientie

Tijd is kostbaar. Daarom laten wij u niet graag wachten en staan wij altijd voor u klaar. En dan bedoelen wij 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Alles doen wij om een aangename en vliegensvlugge doorreis mogelijk te maken.

iparking-valet-parkeren-op-tijdicoon

Betrouwbaarheid

U kunt op ons rekenen. iParking Schiphol heeft een goede naam en reputatie opgebouwd. Onze klanten waarderen onze persoonlijke, vriendelijke en stipte werkwijze. Zij ervaren het gemak van onze service als zeer positief. Dat kunt u altijd van ons verwachten.

iparking-valet-parkeren-betrouwbaar-icoon

Persoonlijke aandacht

Niemand is bij ons een nummer. De i van iParking staat niet voor niets voor “individueel”. Wij geloven namelijk in persoonlijk contact en aandacht. Klanten komen hierdoor vaak terug, waardoor er een goede relatie wordt opgebouwd. Elkaar goed kennen zorgt ervoor dat je weet wat je aan elkaar hebt.

iparking-valet-parkeren-aandacht-icoon

Kwaliteit
Kwaliteit i.p.v. kwantiteit. Bij iParking Schiphol kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Daarom werken wij met een kleine groep betrokken chauffeurs en hebben wij de beste parkeerlocaties. Onze parkeerfaciliteiten zijn veilig en gunstig gelegen. De betrouwbare chauffeurs en goede faciliteiten van iParking vormen de basis van een positieve valet ervaring. En daar gaat het ons om!

iparking-schipholk-parkeren-keurmerk

Service, service en nog eens service

Gemak dient de mens. Onze service reikt ver om onze klanten dit comfort te bieden. Naast parkeren bieden wij nog meer services. Zo kunnen we uw auto grondig wassen of helemaal vol tanken. Zelfs een APK check, bandenwissel of kleine onderhoudsbeurt behoren tot de mogelijkheden. Wij nemen dit werk graag voor u uit handen.

iparking-valet-parkeren-service-icoon